تحصیل همزمان در ۲ رشته تحصیلی در واحد تهران جنوب

۲۵ دی ۱۳۹۸ | ۱۱:۱۲ کد : ۱۴۶۴۶ اخبار و اطلاعیه های مهم آموزشی

اطلاعیه مهم:

امکان تحصیل همزمان در 2 رشته تحصیلی در واحد  تهران جنوب از نیمسال دوم سال تحصیلی 99-98

برای اولین بار در سطح دانشگاه های دولتی و غیر دولتی کشور، بر اساس مصوبه شورای برنامه ریزی آموزشی و درسی دانشگاه آزاد اسلامی، واحد تهران جنوب امکان تحصیل همزمان دانشجویان در دو رشته تحصیلی را فراهم آورد.

دانشجویان شاغل به تحصیل درمقطع کارشناسی(پیوسته و ناپیوسته) علاوه بر تحصیل در مقطع و رشته فعلی خود می توانند در یک رشته دیگر در همان مقطع تحصیلی در این واحد دانشگاهی بطور همزمان تحصیل نمایند.

-دانشجویان مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری نیز علاوه بر تحصیل درمقطع اصلی خود می توانند در یک رشته از رشته های مقاطع کارشناسی (پیوسته و ناپیوسته) بطور همزمان تحصیل نمایند.

-اعضا هیات علمی نیز می توانند دریکی از رشته های علوم انسانی در مقطع کارشناسی تحصیل نمایند.

بخشنامه تحصیل همزمان

لیست رشته های کارشناسی پیوسته پذیرش بر اساس سوابق تحصیلی

لیست رشته های کارشناسی ناپیوسته پذیرش بر اساس سوابق تحصیلی

فرصت ثبت نام در محل تا روز دوشنبه مورخ 98/10/30 می باشد.