اطلاعیه‌ سازمان‌ سنجش‌ آموزش‌ کشور در باره‌ تاریخ‌ ثبت‌نام‌ و شرکت در‌ آزمون‌ سراسری‌ سال ۱۳۹۹

۱۲ بهمن ۱۳۹۸ | ۰۹:۲۵ کد : ۱۴۸۲۴ اخبار و اطلاعیه های مهم آموزشی

اطلاعیه‌ سازمان‌ سنجش‌ آموزش‌ کشور در باره‌ تاریخ‌ ثبت‌نام‌ و شرکت در‌ آزمون‌ سراسری‌ سال 1399

بدین‌وسیله‌ به ‌اطلاع‌ کلیه‌ متقاضیان‌ ثبت‌نام‌ و شرکت‌ در آزمون‌ سراسری‌ سال 1399 برای‌ پذیرش در رشته‌های با آزمون در دوره‌های‌ روزانه، نوبت دوم (شبانه‌)، نیمه حضوری، مجازی، پردیس خودگردان دانشگاه ها و مؤسسات‌ آموزش‌ عالی‌، دانشگاه‌ پیام‌‌نور و مؤسسات‌ آموزش‌ عالی‌ غیرانتفاعی‌ و غیردولتی‌ و همچنین رشته‌های تحصیلی با آزمون دانشگاه آزاد اسلامی می‌رساند: که ثبت‌نام از روز چهارشنبه مورخ 98/11/16 (شانزدهم بهمن ماه‌ 1398) منحصراً از طریق پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان به نشانی: www.sanjesh.org آغاز و در روز پنجشنبه مورخ 98/11/24 (بیست و چهارم بهمن ماه‌ 1398) پایان می‌پذیرد؛ لذا داوطلبان می‌توانند در مهلت مقرر برای شرکت در آزمون سراسری سال 1399 ثبت‌نام نمایند.

دفترچه راهنما به همراه اطلاعیه تکمیلی ثبت‌نام در آزمون مذکور همزمان با شروع ثبت‌نام از طریق پایگاه اطلاع رسانی این سازمان قابل دسترس خواهد بود. تاکید می‌گردد که آزمون سراسری سال 1399 در تاریخ‌های 99/04/12 و 99/04/13 برگزار خواهد شد.