اطلاعیه تغییر زمانبندی برگزاری آزمون جامع دوره دکتری تخصصی نیمسال دوم ۹۹-۹۸(new)

۱۶ تیر ۱۳۹۹ | ۱۲:۵۷ کد : ۱۵۴۵۲ اخبار و اطلاعیه های مهم آموزشی

قابل توجه دانشجویان دوره دکتری تخصصی متقاضی و حائز شرکت در امتحان جامع نیمسال دوم 99-98 در مورد زمانبندی جدید آزمون (new)

با توجه به شیوع موج دوم بیماری کرونا، در راستای حفظ سلامتی دانشجویان و بر اساس بخشنامه جدید

سازمان مرکزی برنامه زمانبندی آزمون جامع به تاریخ مندرج در جدول زیر تغییر یافته است.

تاریخ برگزاری

نوع آزمون

نحوه برگزاری

عنوان رشته

محل برگزاری

۱۲ -۱۳- ۱۴ مرداد ماه

کتبی

حضوری

رشته های فنی و مهندسی معماری- صنایع

مجتمع فنی و مهندسی

رشته های علوم انسانی

مجتمع ولی عصر (عج)

۲۵ -۲۸-۲۷-۲۶ مرداد ماه

شفاهی

غیر حضوری

رشته های فنی و مهندسی معماری- صنایع

رشته های علوم انسانی

آدرس سایت اینترنتی مربوط متعاقباً اطلاع رسانی می گردد.

نکته مهم:

۱- جهت آگاهی از زمانبندی به تفکیک رشته به گروه های آموزشی، امتحانات و سایت اینترنتی دانشکده/ مجتمع محل تحصیل خود مراجعه نمایید.

۲- دانشجویان حائز شرایط در صورت تمایل می توانند در بخش کتبی آزمون جامع در واحد دانشگاهی محل سکونت خود شرکت نمایند.

بر این اساس لازم است تا مورخ ۹۹/۰۴/۲۵ نسبت به ثبت درخواست خود از طریق سایت azmoon۹۹.iau.ac.ir اقدام نمایند تا هماهنگی

لازم جهت برنامه ریزی برای دریافت و ارسال سوالات با واحدهای دانشگاهی مبدا و مقصد صورت پذیرد.

درصورت دریافت هرگونه اطلاعات تکمیلی در این خصوص مراتب متعاقبا اعلام خواهد شد.