ثبت نام بدون آزمون ( ویژه استعدادهای درخشان ) مقاطع دکتری تخصصی و کارشناسی ارشد سال ۹۹ دانشگاه آزاد

۱۷ مرداد ۱۳۹۹ | ۲۱:۱۲ کد : ۱۵۶۰۵ اخبار و اطلاعیه های مهم آموزشی

ثبت نام بدون آزمون ( ویژه استعدادهای درخشان ) مقاطع دکتری تخصصی و کارشناسی  ارشد سال 99 دانشگاه آزاد اسلامی آغاز شد .

به اطلاع متقاضیان ثبت نام بدون آزمون ویژه استعدادهای درخشان مقاطع دکتری تخصصی و کارشناسی ارشد سال 99 دانشگاه آزاد اسلامی می­ رساند ، ثبت نام از ساعت 13 امروز پنج شنبه مورخ 16 مرداد ماه آغاز و تا 31 مرداد ماه ادامه خواهد داشت.

داوطلبین با مراجعه به سامانه ثبت نام الکترونیکی مرکز سنجش، پذیرش و فارغ التحصیلی به آدرس www.azmoon.org   پس از مطالعه دفترچه راهنما و در صورت داشتن شرایط ویژه استعدادهای درخشان مقاطع دکتری تخصصی و کارشناسی ارشد ابتدا نسبت به خرید کارت اعتباری اقدام و سپس با ورود به سامانه نسبت به ثبت نام و انتخاب رشته / محل های درخواستی اقدام نمایند.

داوطلبان لازم است پس از انتخاب رشته / محل ، کد رهگیری و نسخه چاپی ثبت نام خود را تهیه و تا زمان اعلام نتایج نزد  خود حفظ نمایند.

دفترچه راهنمای ثبت نام در دوره بدون آزمون (استعدادهای درخشان) کارشناسی ارشد ناپیوسته سال 1399

دفترچه راهنمای ثبت نام در دوره بدون آزمون (استعدادهای درخشان) دکتری تخصصی  سال 1399