تمدید ثبت نام دوره بدون آزمون مقاطع کارشناسی پیوسته و ناپیوسته پذیرش بر اساس سوابق تحصیلی نیمسال اول ۱۴۰۰-۱۳۹۹ دانشگاه ازاد اسلامی

۱۰ شهریور ۱۳۹۹ | ۰۰:۵۹ کد : ۱۵۷۰۰ اخبار و اطلاعیه های مهم آموزشی

تمدید ثبت نام دوره بدون آزمون مقاطع کارشناسی پیوسته و کارشناسی ناپیوسته پذیرش بر اساس سوابق تحصیلی نیمسال اول ۱۴۰۰-۱۳۹۹ دانشگاه آزاد اسلامی

ثبت نام و انتخاب رشته برای آن دسته از رشته های تحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی در مقاطع کارشناسی پیوسته و ناپیوسته که پذیرش آنها صرفاً بر اساس سوابق تحصیلی است تا روز دوشنبه مورخ ۹۹/۰۷/۰۷ تمدید شد. داوطلبان می توانند با مراجعه به سامانه ثبت نام الکترونیکی مرکز سنجش، پذیرش و فارغ التحصیلی به آدرس www.azmoon.org   ابتدا دفترچه راهنمای ثبت نام را دریافت و پس از مطالعه و کسب آگاهی، در صورت تمایل و داشتن شرایط نسبت به تهیه کارت اعتباری، ثبت نام و انتخاب رشته اقدام نمایند.

لیست رشته های کارشناسی پیوسته پذیرش بر اساس سوابق تحصیلی نیمسال اول ۱۴۰۰-۱۳۹۹

لیست رشته های کارشناسی ناپیوسته پذیرش بر اساس سوابق تحصیلی نیمسال اول ۱۴۰۰-۱۳۹۹