نتایج انتخاب رشته داوطلبان آزمون دوره دکتری تخصصی سال ۱۳۹۹ دانشگاه آزاد اسلامی

۰۶ آبان ۱۳۹۹ | ۲۰:۳۸ کد : ۱۵۹۶۶ اخبار و اطلاعیه های مهم آموزشی

نتایج انتخاب رشته داوطلبان آزمون دکتری تخصصی1399در دانشگاه آزاد اسلامی توسط سازمان سنجش آموزش کشور بر روی سامانه www.sanjesh.org   قرار گرفت .

به گزارش روابط عمومی مرکز سنجش، پذیرش و فارغ التحصیلی، کارنامه کلیه داوطلبانی که در مصاحبه مجازی این دوره در دانشگاه آزاداسلامی شرکت کرده اند  متعاقباً از طریق سامانه اعلام نتایج مرکز سنجش و پذیرش به نشانی www.azmoon.org  منتشرخواهد شد.

پذیرفته شدگان می توانند از روز چهارشنبه 7 آبان ماه  با مراجعه به سامانه آموزشیار به آدرس  edu.iau.ac.ir   و مطابق جدول زمانی اعلام شده نسبت به ثبت نام خود به صورت مجازی اقدام نمایند.

لازم به ذکر است پذیرفته شدگان آزمون دکتری تخصصی 1399 دانشگاه آزاد اسلامی می توانند جهت اطلاع از شرایط و ضوابط ثبت نام به راهنمای ثبت نام  که در سامانه  این مرکز به آدرس sanjesh.iau.ir   قرار گرفته است مراجعه نمایند .

نکته مهم:پذیرفته شده گرامی جهت ثبت نام اینترنتی و اسکن مدارک در سامانه‌ آموزشیار از روز پنجشنبه مورخ 99/08/08 به آدرس edu. iau. ac. ir مراجعه‌ فرمایید.

روابط عمومی مرکز سنجش ، پذیرش و فارغ التحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی