نتایج آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی سال ۱۳۹۹

۰۶ آبان ۱۳۹۹ | ۲۱:۲۸ کد : ۱۵۹۶۸ اخبار و اطلاعیه های مهم آموزشی

نتایج آزمون کارشناسی ارشد 1399دانشگاه آزاد اسلامی روز دوشنبه 5 آبان توسط سازمان سنجش آموزش کشور بر روی سامانه www.sanjesh.org   قرار گرفت.

کارنامه کلیه داوطلبانی که دردانشگاه آزاد اسلامی مجاز شده وانتخاب رشته کرده اند متعاقباً از طریق سامانه اعلام نتایج مرکز سنجش و پذیرش به نشانی www.azmoon.org  منتشرخواهد شد.

پذیرفته شدگان می توانند از روز چهارشنبه مورخ99/08/07با مراجعه به سامانه آموزشیار به آدرس  edu.iau.ac.ir  و مطابق جدول زمانی اعلام شده نسبت به ثبت نام خود به صورت مجازی اقدام نمایند. پذیرفته شدگان کلیه محل های دانشگاهی جهت اطلاع از زمان و چگونگی تحویل مدارک به آدرس سایت واحددانشگاهی محل پذیرش خود مراجعه نمایند.

لازم به ذکر است پذیرفته شدگان آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی می توانند جهت اطلاع از شرایط و ضوابط ثبت نام به راهنمای ثبت نام  که درسامانه این مرکز به آدرس  sanjesh.iau.ir  قرار گرفته است مراجعه نمایند .

روابط عمومی مرکز سنجش ، پذیرش و فارغ التحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی