اطلاعیه زمان ثبت نام و انتخاب رشته پذیرش دانشجو صرفاً بر اساس سوابق تحصیلی در مقطع کارشناسی ناپیوسته بهمن ماه ۹۹ دانشگاه آزاد اسلامی

۰۹ دی ۱۳۹۹ | ۰۹:۵۲ کد : ۱۶۳۱۴ اخبار و اطلاعیه های مهم آموزشی

بدینوسیله به اطلاع متقاضیان ثبت نام و شرکت در پذیرش بر اساس سوابق تحصیلی نیمسال دوم دانشگاه آزاد اسلامی می رساند ، ثبت نام و انتخاب رشته آن دسته از رشته های تحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی در مقطع کارشناسی ناپیوسته نیمسال دوم که پذیرش آنها صرفاً براساس سوابق تحصیلی است از سه شنبه 9 دی ماه آغاز می شود.

داوطلبان می توانند از روز سه شنبه 9 دی  با مراجعه به سامانه مرکز سنجش، پذیرش و فارغ التحصیلی به نشانی  www.azmoon.org  ابتدا دفترچه راهنمای ثبت نام را دریافت و پس از مطالعه و کسب آگاهی ، در صورت تمایل و داشتن شرایط با  تهیه کارت اعتباری نسبت به ثبت نام و انتخاب رشته اقدام نمایند.

روابط عمومی مرکز سنجش ،پذیرش و فارغ التحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی